Elektriciteitsfirma Merelec met erkenningen

Het verheugt ons om ons voor te stellen als Merelec, een elektriciteitsfirma met een rijke geschiedenis en officiële erkenningen. Sinds onze oprichting in 1973 hebben we meer dan 40 jaar ervaring opgedaan in de elektriciteitssector. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en afregelen van elektrotechnische installaties voor diverse toepassingen.

Bedrijven, zowel groot als klein, waarderen onze flexibiliteit, professionaliteit en directheid die eigen zijn aan ons familiebedrijf. Ons vakmanschap en onze 24/7 service hebben ons een uitstekende reputatie bezorgd. Elk project dat we aannemen, groot of klein, wordt met de grootste zorg uitgevoerd.

Merelec staat klaar om zowel particuliere klanten als bedrijven te helpen. We voeren opdrachten uit in regie of tegen vaste prijzen, afhankelijk van de behoeften van onze klanten. Bovendien strekt onze expertise zich uit tot internationale projecten, naast onze activiteiten in België.

Ons ervaren team bestaat uit experts uit verschillende vakgebieden. We bieden hoogwaardige oplossingen voor diverse projecten en zorgen altijd voor een vlekkeloze service. Vertrouw op Merelec voor al uw elektriciteitsbehoeften. We zijn er om u te helpen en streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Erkenningen Merelec

  • Geregistreerd aannemer VCA: in behandeling
  • Erkenning P1,P2, klasse S4 klasse 2
  • Label DOMOTICS -domintell     Erkenning P1, P2, S4 Klasse 2 nr. 17308            Reg.nr. 062601                Erkenning alarm nr.20.0347.26