Merelec bv: algemene elektriciteitswerken

Merelec is een toonaangevend familiebedrijf gevestigd in de regio Aalst – Ninove, met meer dan 40 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en afregelen van elektrotechnische installaties voor diverse toepassingen.

Zowel gezinnen als kleine en grote bedrijven waarderen al vele jaren ons vakmanschap, onze flexibiliteit, professionaliteit en directheid die kenmerkend zijn voor ons familiebedrijf. Onze op maat gemaakte diensten, ons vakmanschap en onze 24/7 service hebben bijgedragen aan onze uitstekende reputatie.

Merelec staat klaar om zowel particuliere klanten als bedrijven te helpen. Of het nu gaat om kleine klussen of grote projecten, wij voeren opdrachten uit in regie of tegen vaste prijzen. Ons werkterrein strekt zich uit van België tot in het buitenland. Met experts uit verschillende vakgebieden bieden wij altijd hoogwaardige oplossingen voor al uw projecten. Wij behandelen al onze opdrachten met uiterste zorg, aandacht voor detail en bieden een onberispelijke service.

Wij bieden een totaaloplossing voor al uw elektriciteitswerken, zowel voor nieuwbouw als voor verbouwingen en renovaties. Bovendien kunnen wij u helpen met al uw vragen over alarmsystemen, brandbeveiliging en domotica.

Samen met u doorlopen wij alle stappen en bieden wij u de meest geschikte en efficiënte oplossingen voor uw specifieke behoeften. U kunt op Merelec vertrouwen voor professioneel advies en hoogwaardige dienstverlening.

Merelec bv is uw vertrouwde partner voor algemene elektriciteitswerken. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Installatie van Elektrische Leidingen, Schakelaars, Zekeringkasten en Sturingen bij Nieuwbouw en Verbouwingen: Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, wij zorgen voor de volledige installatie van elektrische systemen en sturingen, inclusief schakelaars en zekeringkasten.
  • Vervanging van Elektrische Leidingen, Schakelaars en Zekeringkasten bij Renovaties: Bij renovatieprojecten zorgen wij voor het vervangen en upgraden van bestaande elektrische leidingen, schakelaars en zekeringkasten, om ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie up-to-date is en voldoet aan de laatste normen.
  • Installatie van Beveiligings- en Alarmsystemen: Uw veiligheid is onze prioriteit. Wij installeren geavanceerde beveiligings- en alarmsystemen om uw huis of bedrijf te beschermen tegen ongewenste indringers.
  • Installatie van Automatisatie en Domotica: Maak uw leven gemakkelijker met geautomatiseerde systemen. Wij installeren automatisatie en domotica-oplossingen om uw huis slim en efficiënt te maken.
  • Onderhoud aan Bestaande Elektriciteitsinstallaties, Alarmsystemen en Domotica: Regelmatig onderhoud is essentieel voor de goede werking van elektrische systemen, alarmsystemen en domotica. Wij bieden professioneel onderhoud om ervoor te zorgen dat uw installaties altijd optimaal presteren.

Bij Merelec bv staan wij garant voor hoogwaardige elektriciteitswerken en een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw elektrische behoeften en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.