Merelec bv rust uw woning uit met domotica systemen die tegelijk innoverend, eenvoudig, modulair en vlot te configureren zijn.

Onze domotica systemen en oplossingen

De officiële definitie van domotica is: “De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.  Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning”.

Domotica is meer en meer een standaard in de meeste woningen. De systemen die op dit moment op de markt zijn beter betaalbaar geworden.  Daarenboven zijn ze heel wat makkelijker integreerbaar als totaalpakket in een woning.

De domotica installaties van vandaag helpen ons de dagelijkse taken in en rond het huis eenvoudiger te maken.  De technologie is vandaag de dag ook meer en meer toegespitst op het efficiënt gebruiken van onze schaarse energiebronnen. Juist afgestelde verwarming en het tijdig blinderen van de ramen zijn een aantal zaken die ons comfort verbeteren en tegelijkertijd energie besparen. Gaat u bouwen, kies dan zeker voor een degelijk domotica systeem. Het is geen geld in het water en zal u zeker op termijn heel wat extra comfort geven. En bent u niet thuis, dan kan u meestal met uw mobiele telefoon of tablet het domotica systeem vanop afstand bedienen.

Merelec rust uw woning uit met domotica systemen die innoverend, eenvoudig, modulair en vlot te configureren zijn.
Met onze oplossingen kunt u actief energie besparen en op een eenvoudige manier de verlichting, verwarming, ventilatie, luiken, garagepoort en hifi in uw woning bedienen. Dit kan centraal gebeuren via een aanraakscherm of op afstand via een pc, een smartphone of een tablet.

Merelec is verdeler  van Domintell producten.

Domintell is al 25 jaar een referentieproduct in het domein.  Zij zorgen ervoor dat uw interieur meer besparingen, meer comfort, meer veiligheid en meer autonomie oplevert.
Eén van de initiatieven om die ondersteuning van de domotica-markt te realiseren, was de oprichting van het Kwaliteitslabel Domotica.

Merelec was één van de eerste bedrijven om zich te profileren als domotica-specialist.  Dit op basis van bewezen vakbekwaamheid voor het merk Domintell.