Merelec bv rust uw woning uit met domotica systemen die tegelijk innovatief, gebruiksvriendelijk, modulair en eenvoudig te configureren zijn

Onze domotica systemen en oplossingen

Onze domotica systemen en oplossingen zijn ontworpen met het oog op een betere kwaliteit van wonen en leven, door de integratie van technologie en diensten. Domotica gaat niet alleen over de integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook over de dienstverlening van buitenaf naar de woning toe.

In de moderne woningen is domotica steeds vaker een standaardvoorziening geworden. De systemen op de markt zijn nu betaalbaarder en gemakkelijker te integreren als totaalpakket in een woning. De domotica installaties van vandaag vereenvoudigen onze dagelijkse taken in en rond het huis. Deze technologie is gericht op het efficiƫnt gebruik van schaarse energiebronnen, zoals het nauwkeurig regelen van de verwarming en het tijdig bedienen van zonwering om zowel comfort te verhogen als energie te besparen.

Als u aan het bouwen bent, is het verstandig om te investeren in een degelijk domotica systeem. Het is geen verspilling van geld; integendeel, het zal u op termijn aanzienlijk meer comfort bieden. Bovendien kunt u, zelfs als u niet thuis bent, uw domotica systeem meestal op afstand bedienen via uw mobiele telefoon, tablet of pc.

Wij rusten uw woning uit met hoogwaardige domotica systemen, zoals Domintell-producten, waarvan wij een trotse distributeur zijn. Domintell, een gerenommeerd merk met 25 jaar ervaring, biedt producten die uw interieur transformeren, waardoor u meer besparingen, comfort, veiligheid en autonomie ervaart. Ons bedrijf was een van de eerste om zich te profileren als domotica-specialist, gebaseerd op bewezen vakbekwaamheid met het merk Domintell. Kies voor Merelec en ontdek de voordelen van geavanceerde, op maat gemaakte domotica-oplossingen. Merelec rust uw woning uit met domotica systemen die innoverend, eenvoudig, modulair en vlot te configureren zijn.
Met onze oplossingen kunt u actief energie besparen en op een eenvoudige manier de verlichting, verwarming, ventilatie, luiken, garagepoort en hifi in uw woning bedienen. Dit kan centraal gebeuren via een aanraakscherm of op afstand via een pc, een smartphone of een tablet.