Camerabewaking en toegangscontrole

Camerabewaking is een zichtbaar afschrik effect op personen met de intentie tot het ontvreemden van zaken. Ze leveren een bijdrage aan het verminderen van het onveiligheidsgevoel. Voor bedrijven hebben ze nog andere voordelen. Ze bewaken niet alleen bepaalde plaatsen, maar de geregistreerde gebeurtenissen worden bewaard en kunnen, indien gewenst, gekoppeld worden aan kas registratie. Desondanks is het afschrikkende effect van camerabewaking een van de grootste voordelen.

Merelec biedt u  een volledig concept aan voor uw camerabewaking in overleg met het beschikbare budget dat voor handen is. Het concept van camerabewaking omvat immers de zekerheid van service en de wettelijke toepasbaarheid. De wetgeving omtrent alarmsystemen en het beheer ervan zijn vastgelegd. Merelec kan u probleemloos wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden.
U kunt opteren voor budgetcamera’s en camera’s met hoge resolutie, infraroodverlichting, motorische zoomfunctie, …

  •  De beelden die de camera’s registreren worden vaak digitaal opgeslagen en ook de beeldverwerking is digitaal. Een ruim gamma van opslagmogelijkheden is hierin beschikbaar. Samen met u wordt de pakket opgesteld gezet zodat er een maximale opslagcapaciteit voorradig is. Deze zijn te bekijken over een netwerk of via internet.
  • U bepaalt hoe en wat  belangrijk is, wie, waar op welk tijdstip wat te zien krijgt, en wij stellen een pakket samen dat aan al uw eisen voldoet.