Beveiligingssystemen en alarminstallaties

Merelec, uw betrouwbare partner voor op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en alarmsystemen. Als erkende beveiligingsinstallateur in de regio Aalst – Ninove, staan wij klaar om zowel particulieren, KMO’s als industriële klanten van dienst te zijn.

Bij Merelec begrijpen we dat veiligheid essentieel is, zowel in uw huis als op de werkvloer. Ons team van deskundigen werkt nauw met u samen om op maat gemaakte beveiligingsinstallaties te ontwerpen en te installeren. Of het nu gaat om een geavanceerd alarmsysteem voor uw woning of een uitgebreide beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, wij bieden betrouwbare en effectieve systemen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Als erkende beveiligingsinstallateur zijn we trots op onze expertise en toewijding aan het creëren van een veilige woon- en werkwereld voor onze klanten. Vertrouw op Merelec voor hoogwaardige beveiligingsinstallaties die gemoedsrust bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw beveiligingsbehoeften te bespreken en een oplossing op maat te vinden.

Bij Merelec zijn we trots op onze erkenningen en certificeringen die onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid aantonen. Als erkend installateur van alarmsystemen door het Ministerie van Binnenlandse Zaken (MIBZ) met erkenningsnummer MIBZ: 20.0347.26, kunt u erop vertrouwen dat uw beveiligingsbehoeften in goede handen zijn.

Onze BOSEC- en INSERT-certificeringen bieden extra garanties voor de perfecte plaatsing van uw alarmsysteem. Bij Merelec streven we naar uitmuntendheid en zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen genieten van gemoedsrust dankzij onze hoogwaardige beveiligingsoplossingen.

We bieden niet alleen hoogwaardige beveiligingssystemen, maar ook een eigen plaatsingsdienst en een 24/7 service. Dit betekent dat we altijd paraat staan om u te helpen, ongeacht het tijdstip. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Merelec is ook een trotse verdeler van TEXECOM beveiligingssystemen. Of u nu een eenvoudig basissysteem nodig heeft of een geavanceerd industrieel systeem, wij installeren en onderhouden oplossingen voor elke behoefte. Onze verbinding met een 24/24 bewakingscentrale zorgt voor professionele reacties en analyses van alarmmeldingen, waardoor uw veiligheid en comfort gegarandeerd zijn.

Vertrouw op Merelec voor uw beveiligingsbehoeften en ontdek de gemoedsrust die onze hoogwaardige oplossingen bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Uw veiligheid is onze zorg.

Merelec is als installateur van alarmsystemen erkend door het MIBZ (= het Ministerie van Binnenlandse Zaken) met erkenningsnummer:  MIBZ:  20.0347.26. Daarnaast zijn wij ook nog BOSEC en INSERT gecertificeerd.  Dit biedt u een garantie op een perfect geplaatst alarmsysteem.

Verder bieden wij u een eigen plaatsingsdienst en een 24 uur op 24 uur service.  Daardoor kan u steeds worden geholpen.

Merelec is verdeler van TEXECOM beveiligingssystemen:
Merelec installeert en onderhoudt systemen voor de detectie van indringers. Die systemen zijn er voor alle behoeftes : van een simpel basissysteem tot industriële systemen die deel uitmaken van goed bestudeerde beveiligingsconcepten. De aansluiting van de installatie op een 24/24 bewakingscentrale biedt een bijkomende garantie op het vlak van veiligheid en garandeert zo een professionele reactie en analyse van de alarmmelding.
Het zorgt ook voor een groter comfort voor de gebruikers van veiligheidssystemen. De grote meerderheid van de huidige installaties staat in verbinding met een bewakingscentrale.

Merelec is een erkende firma voor de installatie en onderhoud van uw alarmsysteem

Het jaarlijks onderhouden van uw alarmsysteem is niet alleen een wettelijke verplichting, maar het is ook essentieel voor de continue goede werking van uw veiligheidssysteem. Het biedt u gemoedsrust, wetende dat uw beveiligingssysteem altijd klaar is om u en uw eigendommen te beschermen.

Bovendien is het onderhouden van een alarmsysteem niet kostbaar. Met slechts 2% van uw woningbudget kunt u een volwaardige beveiligingsinstallatie hebben. Dit kleine percentage van uw investering waarborgt een effectieve bescherming en beveiliging van uw huis of bedrijf. Het is een waardevolle investering in de veiligheid en gemoedsrust van uzelf en uw dierbaren.

Bij Merelec begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud. Onze erkende beveiligingsspecialisten staan klaar om uw systeem jaarlijks te onderhouden, waardoor het optimaal blijft presteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar het is om de veiligheid van uw woning of bedrijf te waarborgen. Uw gemoedsrust is onze prioriteit.