Beveiligingssystemen en alarminstallaties

Merelec is uw partner voor het ontwerpen en installeren van een  beveiligingsinstallatie ofeen alarmsysteem op maat. Merelec is een erkende beveiligingsinstallateur uit de regio Aalst – Ninove .  Wij werken zowel voor privé, KMO als voor industrie.  Merelec is een erkend beveiligingsinstallateur, die samen met u, plannen maakt voor een veilige woon- en werkwereld.

Merelec is als installateur van alarmsystemen erkend door het MIBZ (= het Ministerie van Binnenlandse Zaken) met erkenningsnummer:  MIBZ:  20.0347.26. Daarnaast zijn wij ook nog BOSEC en INSERT gecertificeerd.  Dit biedt u een garantie op een perfect geplaatst alarmsysteem.

Verder bieden wij u een eigen plaatsingsdienst en een 24 uur op 24 uur service.  Daardoor kan u steeds worden geholpen.

Merelec is verdeler van TEXECOM beveiligingssystemen:
Merelec installeert en onderhoudt systemen voor de detectie van indringers. Die systemen zijn er voor alle behoeftes : van een simpel basissysteem tot industriële systemen die deel uitmaken van goed bestudeerde beveiligingsconcepten. De aansluiting van de installatie op een 24/24 bewakingscentrale biedt een bijkomende garantie op het vlak van veiligheid en garandeert zo een professionele reactie en analyse van de alarmmelding.
Het zorgt ook voor een groter comfort voor de gebruikers van veiligheidssystemen. De grote meerderheid van de huidige installaties staat in verbinding met een bewakingscentrale.

Merelec is een erkende firma voor de installatie en onderhoud van uw alarmsysteem

Volgens de wet is iedere gebruiker van een alarmsysteem verplicht om zijn systeem jaarlijks te laten onderhouden door een erkende beveiligingsfirma. Toch moet u het onderhouden van uw veiligheidssysteem niet enkel bekijken als een wettelijke verplichting.  Het is een garantie voor de continuïteit van de goede werking van uw veiligheidssysteem.

Een alarmsysteem is ook niet echt duur.  Voor slechts 2 % van uw woningbudget hebt u een volwaardige beveiligingsinstallatie.